Verduurzaming hoog onze agenda …

Verduurzaming hoog onze agenda

Sinds het begin van deze eeuw werken de TEKSTKARREN op Zonne-energie. De uitgebreidere versies, die ook kleurenbeelden kunnen tonen, draaiden tot vorig jaar allemaal op een aggregaat. In 2016 zijn wij gestart met het ombouwen van deze TEKSTKARREN naar CO2 neutrale versie.

Een belangrijke stap in de verduurzaming is het zelf opwekken van energie d.m.v. zonnepanelen. Daarom hebben wij ons dak vol gelegd met zonnepanelen.

Wij zien de aanleg als een mijlpaal op weg naar een compleet duurzame onderneming. Door de investering in 420 zonnepanelen worden naast de TEKSTKARREN ook het pand voorzien van eigen opgewekte energie.

Wethouder Wim van Veelen van Nijkerk-Hoevelaken plaatsten samen met ons het laatste paneel.

https://youtu.be/33aAP2-RQu8

© 2021 Boels Traffic Service