Beste Amsterdammers en alle betrokkenen, …

Beste Amsterdammers en alle betrokkenen,

Wij zijn diep geraakt door het overlijden van jullie burgervader. Een man waarvoor wij diep respect hebben. De afgelopen 7 jaren, dat hij burgemeester was van Amsterdam, hebben wij mogen ervaren wat een oprecht, open, warm en professioneel mens de heer Van der Laan was. Op vele momenten hebben wij indirect, via jullie, voor hem mogen werken tijdens bijzonder gebeurtenissen in onze hoofdstad. Wij denken hierbij o.a. terug aan de Koninginne- en Koningsdagen, de inhuldiging van onze Koning, Sail, de huldigingen van het Nederands Elftal en Ajax, de grote waarschuwingsactie voor de foute cocaïne. Altijd merkten wij dat op de achtergrond burgemeester Van der Laan aandacht had voor de details.

Wij herdenken een groot Amsterdammer en leven mee met zijn familie, zijn dienders en ambtenaren, Amsterdammers en velen anderen mensen die diep geraakt zijn.

© 2021 Boels Traffic Service