Join the Team bij TEKSTKAR.nl – TVKAR.nl …

[facebook_video url =”https://www.facebook.com/tekstkar.nl/videos/1693353257393539/”]

Join the Team bij TEKSTKAR.nl – TVKAR.nl
ga jij bij ons aan de slag als Projectvoorbereider/begeleider Evenementen

In de afgelopen jaren zijn wij sterk gegroeid op het gebied van evenementen zoals festivals, concerten en sportwedstrijden. Door het hele land zetten wij met grote regelmaat onze mobiele LED-schermen www.TVKAR.nl in, zodat de bezoekers goed zicht hebben op hetgeen er plaatst vindt. Ook onze www.TEKSTKAR.nl zie je overal, o.a. voor crowd management om het publiek snel en dynamisch van de juiste informatie te voorzien. Om de groei aan te kunnen en de werkzaamheden perfect te kunnen blijven uitvoeren zijn wij op zoek naar:

Projectvoorbereider/begeleider Evenementen:

Je zorgt voor een juiste planning van mensen en materialen t.b.v. de verkregen opdrachten en faciliteert de voortgang van de projecten door alle benodigde zaken (zoals volledig kloppende draaiboeken, planningen, content en benodigd materieel) voor aanvang van het project te organiseren. Dit doe je rechtstreeks met organisatoren en je collega’s. Je verzorgt tevens werkinstructies en uitvoerende werkzaamheden ten tijde van projecten. Met enige regelmaat ga je zelf aan de slag op de evenementenlocaties, zodat je ook feeling blijft houden met de praktijk. Je bent dus niet bang voor een beetje modder en steekt graag de handen uit de mouwen.

Kortom wil je graag mee werken aan de grote festivals in Nederland en omgeving dan hebben wij een leuke job voor jou.

meer info gaan naar: http://www.tekstkar.staging.gravity.nl/vacatures/

© 2021 Boels Traffic Service