Dynamische communicatie in een verwarrende tijd

De uitbraak van het coronavirus dwingt de overheid tot het nemen van maatregelen. Mensen moeten zoveel mogelijk binnen blijven. Wil je toch een luchtje scheppen, dan is het belangrijk om de geldende voorschriften in acht te nemen. Die zijn de afgelopen dagen een aantal keer aangescherpt. Om te weten welke regels actueel gelden, is goede informatievoorziening erg belangrijk. Dirk-Joost van Hamersveld van Boels Traffic Service legt uit waarom tekstkarren hiervoor een perfecte oplossing zijn.

“Tekstkarren trekken de aandacht. Ze springen in het oog door het formaat maar ook door de wisselende boodschap van bijvoorbeeld verschillende teksten of de afwisseling van een tekst en een pictogram. Daardoor vallen ze stukken beter op dan vaste bebording. En doordat ze licht geven, zijn ze ook ’s avonds en ’s nachts duidelijk zichtbaar.”

De tekstkarren van Boels Traffic duiken in het hele land op. Zo werden er bijvoorbeeld 52 stuks aan de Gemeente Amsterdam geleverd. Van Hamersveld: “Samen met de gemeente hebben we strategische plekken bepaald om de tekstkarren neer te zetten. We hebben gekeken naar drukke aanlooproutes en verzamelplekken. Binnen 22 uur stonden alle karren op hun plek, volledig geïnstalleerd en werkend. Als het nodig is om de tekst aan te passen, kunnen we dat op afstand doen. Verplaatsen is ook geen probleem, er zitten immers wielen onder.”

Boels heeft verschillende types tekstkarren in het assortiment en kan voor elke toepassing een oplossing op maat bieden. Het gros van de tekstkarren werkt ook nog eens op zonne-energie en kan zonder problemen 1 tot 2 weken blijven staan.

© 2021 Boels Traffic Service